Πίνακας Περιεχομένων

Κλινική Metropolitan General

Στο χώρο μας, κλινική Metropolitan General το ιατρικό προσωπικό, με επικεφαλή τον Δρ Αλευρογιάννη και βασιζόμενο στην παγκόσμια επιστημονική γνώση σχετικά με τις βιολογικές θεραπείες για πληθώρα ορθοπαιδικών προβλημάτων, έχει στη διάθεσή του πλήρη εργαλειοθήκη της Αναγεννητικής Ορθοπαιδικής.

Σκοπός είναι να βοηθήσει  τους ασθενείς, που πάσχουν από χόνδρινες βλάβες ή αρθρίτιδα στο ισχίο, το γόνατο, τη μέση, τον ώμο και άλλες μικρότερες αρθρώσεις να επανέλθουν σε λειτουργικό επίπεδο καθημερινής δραστηριότητας, χρησιμοποιώντας μη-ή ελάχιστα παρεμβατικές χειρουργικές τεχνικές και αυτόλογα βιολογικά προϊόντα από το ίδιο μας το σώμα, ως αποτέλεσμα απλής ιατρικής πράξης. Επίσης εξειδικεύεται στη χρήση προηγμένων κυτταρικών θεραπειών στις αθλητικές κακώσεις και στην βελτιστοποίηση της απόδοσης του αθλητή.

κλινική metropolitan general 1

Στις περιπτώσεις αυτές χρησιμοποιούμε τα δικά μας κύτταρα, τα βλαστικά κύτταρα για να αναγεννήσουμε το σώμα μας και δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα, θεραπευτικές συσκευές ή μεταλλικές προθέσεις.

Εξειδικευμένοι στις βιολογικές θεραπείες ορθοπαιδικοί και πλαστικοί χειρουργοί, κινησιολόγοι, ειδικοί φυσιοθεραπευτές στην ολιστική θεραπεία και γενικοί βιολόγοι χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής ,την πιο σύγχρονη επιστημονική γνώση και με βάση την εμπειρία στοχεύουν  στην αναγέννηση- αναδημιουργία των ιστών.

κλινική metropolitan general 2

Tο Κέντρο στην κλινική Metropolitan General συνεργάζεται με πιστοποιημένες στο χώρο των βιολογικών θεραπειών, εταιρείες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την απομόνωση, και ενεργοποίηση των κυττάρων στις εγκαταστάσεις τους.

Ειδικά πρωτόκολλα προηγμένων διαδικασιών χρήσης των βλαστικών κυττάρων και αυτόλογων αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων ακολουθούνται και συνδυάζονται με ιατρικές τεχνικές που έχουν άδεια λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη για κάθε ασθενή,  συνδυάζεται πολλές φορές με διόρθωση του μηχανικού άξονα φόρτισης για την επίτευξη του ελέγχου των μυών και ολοκληρώνεται με ειδικό για κάθε περίπτωση πρωτόκολλο αποκατάστασης.

Πριν από κάθε θεραπεία ο ασθενής γνωρίζει με ακρίβεια το είδος της θεραπείας που θα ακολουθήσει, εκπαιδεύεται και συνεργάζεται.

Στην πραγματικότητα δεν μιλάμε μόνο για ένα, αλλά για ποικιλία αυτόλογων βιολογικών προϊόντων , κάθε ένα από τα οποία χρησιμοποιείται για διαφορετική παθολογική κατάσταση.

κλινική metropolitan general 3

Κύρια πλεονεκτήματα αυτών των προηγμένων κυτταρικών θεραπειών, που ακολουθούνται στην κλινική Metrpolitan General, είναι:

  • η ελλάτωση του πόνου, η μείωση της χρήσης αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και κορτιζόνης, 
  • η αύξηση της κινητικότητας και λειτουργικότητας της πάσχουσας άρθρωσης, 
  • η μεγάλη αποτελεσματικότητα της μεθόδου, 
  • η δυνατότητα επαναληψιμότητας της εφαρμογής, 
  • το αναίμακτο της μεθόδου, 
  • η γρήγορη κινητοποίηση του ασθενούς και 
  • η ελαχιστοποίηση της απαιτούμενης νοσηλείας.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων και με αυστηρή επιλογή των ασθενών, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και ο ασθενής καθυστερεί ή/και αποφεύγει την ολική αρθροπλαστική της πάσχουσας άρθρωσης, με ότι αυτή συνεπάγεται.

Καλέστε μας για ραντεβού στην κλινική Metropolitan General, στο 210 6502169, ή συμπληρώστε την Φόρμα στη σελίδα της Επικοινωνίας, για να εκτιμήσουμε από κοντά την περίπτωσή σας.

Ο Δρ. Αλευρογιάννης μπορεί να εκτιμήσει την πάθηση και την κατάστασή σας, είτε στο ιατρείο τουείτε στο Metropolitan General.