Για πρώτη φορά σήμερα

By 15 Ιανουαρίου 2021ΝΕΑ

Για πρώτη φορά  στις 07 Ιαν. 2021 στην  ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, πραγματοποιήθηκε  επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος με την αναθεωρημένη έκδοση του  Ρομποτικού Συστήματος  ROSA/ Zimmer-Biomet/USA (ROSA KNEE SYSTEM) , σε ασθενή με βαριά οστεοαρθρίτιδα γόνατος.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Δρ Σταύρο Αλευρογιάννη και τη χειρουργική του ομάδα κατόπιν ειδικής πρόσκλησης από συνάδελφο ιατρό της κλινικής.

Ο Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης, ιδρυτικό μέλος της ΕΚΑ ( European Knee Associates) έχει πολυετή πείρα στη χρήση όλων των ρομποτικών συστημάτων που υπάρχουν στη χώρα μας, με σειρά ασθενών εφάμιλλη αυτών των πιο φημισμένων Ορθοπαιδικών Κέντρων της Ευρώπης, ενώ κατέχει εξέχουσα θέση Πανευρωπαϊκά στην αρθροπλαστική και των δύο γονάτων ταυτόχρονα.

Ο Δρ Αλευρογιάννης μας εξέφρασε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή να χειρουργεί με το αναθεωρημένο λογισμικό του ROSA, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, πόσο μάλλον όταν διαπίστωσε την έμπρακτη εφαρμογή συστάσεων για τη λειτουργία του συστήματος  που είχε ήδη ο ίδιος προτείνει στη Zimmer-Biomet. Τώρα το χειρουργείο είναι λιγότερο επίπονο όχι μόνο για τον ασθενή αλλά και για τον χειρουργό.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.stavrosalevrogiannis.gr ή καλέστε στο 210 778 6868.